בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פרח פינקולדה ואוכמניות

המרכיבים:
250 מ"ל חלב
79 גרם חמאה מומסת
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים bakers
1/2 כפית מלח
100 גרם סוכר
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
1 ביצה טרופה קלות
1 מחית אוכמניות 70% פרי bakers
צבע מאכל סגול bakers (לא חייב)
למילוי:
מחית אוכמניות 70% פרי bakers
2 כפות משקה פינקולדה
אופן ההכנה:
במנפת קמח מנפים את הקמח לתוך קערת המיקסר ומוסיפים לקערה שמרים יבשים, מערבבים מעט ומוסיפים סוכר ומלח.
מפעילים את המיקסר על וו לישה ולשים תוך כדי הוספת החמאה, תמצית והחלב עד קבלת בצק אחיד. לשים בערך 7 דקות במיקסר.
לוקחים כ-1/2 מהבצק ולו מוסיפים כ-3 כפות גדושות של מחית אוכמניות ומוסיפים לו טיפה של צבע מאכל סגול.
מניחים את שני הבצקים בצד להתפחה כחצי שעה עד אשר הבצק מכפיל את הנפח.
חותכים את הבצק הלבן לשניים וגם את הבצק עם האוכמניות.
בבצק השמרים הלבן מורחים מחית אוכמניות 70% פרי ומגלגלים לצמה.
בבצק השמרים הסגול מרגגים ומורחים קרם פינקולדה ומגלגלים לצמה. עושים את אותו תהליך עם שתי שאריות הבצק האחרות. יוצרים צמה המשלבת בין רצועה אחת עם אוכמניות ורצועה אחת לבנה.
מתפיחים כחצי שעה עד הכפלת הנפח. מברישים בביצה טרופה, בוזקים מעל מעט סוכר גבישי ואופים 180 מעלות כחצי שעה עד 45 דקות תלוי באורך הצמה, עד להשחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

צבע מאכל סגול לשוקול...

16.90

מחית/מלית אוכמניות ...

39.90 24.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

תמצית רום טבעית...

20.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X