בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פרלין לב במילוי שרי מניה ערמונים

פרלין מריר 70% במילוי ערמונים עם תחתית חמצמצה של שרי מניה והפתעה קראנצ'ית של אגוז לוז קלוי, פשוט וטעים. כמות השוקולד מספיקה לכ 9 תבניות פוליקרבונט.

מרכיבים:  

65 גרם קרם שקדים bakers

11 גרם קמח שקדים bakers

55 גרם קרם ערמונים bakers

10 גרם רום

80 גרם חמאה

50 גרם אגוזי לוז קלויים

1 קילו שוקולד טיביטה 55% ולרונה bakers

50 גרם חמאת קקאו bakers

דף טרנספר פורים שמח bakers

1 צנצנת שרי מניה bakers

תבניות פוליקרבונט bakers

אופן ההכנה:

מחממים את אגוז הלוז בתנור בחום של 160 מעלות כ 15 דקות עד השחמה עדינה. מצננים. בתבנית מגנט שמים דף טרנספר לבחירתכם.

מטמפררים שוקולד טיביטה % 55 מריר עם החמאת קקאו:

ממיסים את השוקולד בבן מרי, מורידים ל 28 מעלות ומעלים לטמפרטורה של 32 מעלות. יוצקים על תבניות פוליקרבונט, שופכים עודפים. מקררים.

להכנת המלית:

מערבבים את החמאה, קמח שקדים, מלית שקדים, קרם ערמונים, רום וחמאה עד קבלת תערובת אחידה.

שמים בכל פרלין מעט שרי מניה, מניחים מעל אגוז לוז קלוי, מעל ממלאים את המלית עד 3/4 גובה הפרלין. שופכים שוקולד מטומפרר לכיסוי. ומקררים. משחררים.                                                                  

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד טיביטה 58% ול...

80.90

מחית שרי מניה איטלקי...

14.90

חמאת קקאו מטבעות 250...

37.90

דף טרנספר לשוקולד ול...

17.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

קרם שקדים איכותי 500...

21.90

דף טרנספר לשוקולד פס...

22.50
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X