בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

ציפוי מרשמלו שוקולד

ציפוי קראנצ'י מבחוץ רך מבפנים בשילוב עם תחתית הקאפקייקס השוקולדית, תענוג צרוף.
המרכיבים:
6 חלבונים גדולים
1/2 כפית קרם טרטר bakers
1/2 כוס מים קרים
400 גרם סוכר (2 כוסות)
1/2 כפית תמצית וניל
צינטר חלק
שקית זילוף גדולה חד פעמית
1 קופסא ממרח מרשמלו לבן bakers
לציפוי השוקולד:
453 גרם שוקולד מריר לובקה 60% bakers
5 כפות שמן
אופן ההכנה:
על הגז מניחים סיר קטן או קלחת עם מים ומחממים את המים לרתיחה.
מעל הסיר מניחים קערת נירוסטה ובתוכה מניחים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר, המים ומערבבים על אמבט אדים (בן מרי) עד אשר הסוכר נמס.
מעבירים את החלבונים לקערת המיקסר, מוסיפים תמצית וניל ומקציפים עד קבל מסה מבריקה ויציבה. מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים 3 כפות גדושות של ממרח מרשמלו ומערבבים ידנית בזהירות כדי לא לשבור את הקצף.
לתוך שקית זילוף אנו מכניסים את הצינטר החלק ופנימה אנו מכניסים את המסה שלנו ומזלפים דוגמאת קרמבו על הקאפקייקס.
מכניסים את הקאפקייקס למקרר ל-15 דקות לפחות.
להכנת ציפוי השוקולד:
על אמבט אדים (כמפורט בהתחלה) ממיסים שוקולד עד להמסה מלאה.
מורידים מהאש ומוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
מוציאים את הקאפקייקס וטובלים כל קאפקייקס בשוקולד עד אשר מסיימים לצפות את כל הקאפקייקס.
שומרים בקירור.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

ממרח מרשמלו...

18.90

קרם טרטר 50 גרם...

18.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X