בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס דואט שוקולדים בציפוי מסקרפונה

קאפקייקס שוקולד לבן ומריר עם שכבה דקה של מסה בטעם תות בתחתית בציפוי מסקרפונה עשיר
רכיבים:
3/4 כוס מים חמים 400 גרם קמח
1 כפית סודה לשתייה 1 כפית א.אפיה bakers
11/4 כפיות מלח 340 גרם חמאה
21/4 כוסות סוכר 4 ביצים
11/2 כף תמצית וניל 1/2 כוס ריווין
1/2 כוס שמנת חמוצה 1 כפית מחית תות פרימיום 70% פרי bakers
70 גרם שוקולד לבן קראה 70 גרם שוקולד מריר לובקה 60% bakers
לציפוי:
1 גבינת מסקרפונה
200 גרם חמאה בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל bakers
380 גרם אבקת סוכר מנופה bakers
סוכריות לב ורוד bakers

אופן ההכנה:
בתבנית מאפינס מניחים עטרות נייר או לחילופין משתמשים בתבניות סילקון .
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומנפים יחד במנפת קמח. מערבבים יחד את ריווין, שמנת חמוצה ותמצית הווניל עד קבלת מסה אחידה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר + סוכר עד קבלת תערובת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים, עד קבלת מסה אחידה.
מוציאים את המסה מהמיקסר. מוסיפים למסת החמאה את הקמחים לסירוגין עם תערובת השמנת החמוצה בערבוב ידני בעזרת מרית. 1/2 כוס מסה מוציאים ומערבבים עם מחית מנטה את שארית המסה מחלקים לשני חלקים ולחלק אחד מוסיפים את השוקולד המריר ולחלק השני את השוקולד הלבן. שופכים בתבנית קאפקייקס עם עטרות נייר מעט מסה בטעם תות פרימיום ומניחים בתבנית מאפינס רינג חלוקה שופכים את המסה הבהירה בחלק החיצוני של התבנית ואת המסה הכהה במרכז ואופים 180 מעלות כ 15-20 דקות. מצננים על רשת צינון.
להכנת הציפוי
בקערת מיקסר מקציפים יחדיו את השמנת והחמאה עד קבלת תערובת אחידה ותפוחה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד קבלת תערובת אחידה.
בעזרת שקית זילוף עם צינטר חלק מזלפים את הקרם על הקאפקייקס ומקשטים בלבבות שוקולד תות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

סוכריות לב חלול זהב...

8.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

מחית מנטה איטלקית 10...

17.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

מחית/מלית תות 70% פ...

28.40
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X