בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס חגיגי לראש השנה

קאפקייקס ביסקוטינו, דבש ומחית ורום צימוקים במילוי דובדבן מנוקד.

המרכיבים ל 12 יחידות קאפקייקס:
50 גרם דבש
1 קופסא דובדבני אמרנה bakers או דובדבן אדום בסירופ bakers
120 גרם קמח
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה bakers
1/4 כפית אבקת אפיה bakers
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית תפוז טהורה bakers
115 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
150 גרם סוכר
1 כפית אבקת ווניל טחון טהור bakers
2 ביצים
3/4 כוס שמנת מתוקה + 3/4 כוס מיץ תפוזים עם חתיכות פרי
1 כף גדושה קלאסיק תפוזים + 3 כפות גדושות מחית ביסקוטינו bakers
1 צנצנת מחית רום צימוקים bakers
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף דבש + 1 כף קלאסיק רום bakers
2 כפות מחית רום קינמון bakers
1 חבילה דבורים מוכנים מרוייאל אייסינג של ווילטון

אופן הכנה:

בקערת מיקסר מקציפים את החמאה עם הסוכר והדבש עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את הביצה, מקציפים מעט, עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה וממשיכים להקציף במהירות מעט גבוהה יותר מספר שניות. מורידים את המהירות ומוסיפים את הביצה השנייה ועושים את אותו התהליך עד קבלת מסה אחידה ותפוחה. מוסיפים את קלאסיק התפוז, מחית ביסקוטינו, מחית רום קינמון ותוכן מקלות הווניל ומערבבים בתנועות עטיפה בעזרת מרית. מערבבים יחדיו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים למסה בהדרגה עם השמנת המתוקה, ולאחר מכן מיץ התפוזים ותמצית הרום עד קבלת תערובת אחידה והומוגנית. את הדובדבנים מסננים במסננת ומערבבים עם 1 כף קמח.
בתבנית קאפקייקס עם קוץ נועצים עטרות נייר ושופכים 1/3 מגובה עטרת הנייר ממסת הקאפקייקס.
נועצים דובדבן מקומח במרכז הקאפקייקס ושופכים מעל את שארית מסת הקאפקייקס כמעט עד סוף עטרת הנייר.
אופים בחום של 180 מעלות כ 20-30 דקות עד אשר קיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא נקי. מצננים על רשת צינון.
להכנת הקרם:
מקציפים את השמנת עם הדבש, קלאסיק תפוז, עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים את מחית רום הצימוקים ומערבבים לקבלת מסה אחידה ומזלפים על הקאפקייקס. מקשטים בדבורים מוכנים מרוייאל אייסינג.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

תמצית תפוז טבעית...

20.90

גרגירי וניל טחון טהו...

27.90

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90

מחית רום צימוקים איט...

17.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X