בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס פאג'ד מרשמלו

קאפקייקס פאג'ד שוקולד משגע בקרם מרשמלו בציפוי שוקולד מריר.
כדי שיהיה יותר נוח חילקתי את המתכון לשני חלקים: הראשון הכנת הקאפקייקס והשני ציפוי המרשמלו.
המרכיבים:
340 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר (1 כוס)
240 גרם קמח (2 כוסות)
1 כפית סודה לשתייה bakers
3/4 כוס קקאו הולנדי bakers
1 כוס מים רותחים
3/4 שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
4 ביצים
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה עם הסוכר בוו גיטרה עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים בהדרגה את הביצים ולאחר כל הוספה מערבבים עם מרית את הביצים עם החמאה. המרית צריכה לאסוף את המסה מכל דפנות הקערה על מנת שנקבל תערובת אחידה ואוורירית.
מערבבים את הקקאו המנופה עם המים הרותחים.
מוסיפים למסת החמאה את תמצית הוניל.
מנפים יחדיו את המלח, סודה לשתיה וקמח.
מוסיפים את הקקאו המומס למסת החמאה בהדרגה בשילוב עם החומרים היבשים עד קבלת תערובת הומוגנית.
בתבנית קפאקייקס מניחים עטרות נייר או דפים אכילים מיוחדים לקאפקייקס.
שופכנים לכל קאפקייקס את מסת השוקולד שתגיע ל-3/4 גובה הקאפקייקס.
* המתכון מתאים -36 קאפקייקס
אופים 175 מעלות כ-15 דקות או עד אשר קיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא יבש.
ציפוי קראנצ'י :
המרכיבים:
6 חלבונים גדולים
1/2 כפית קרם טרטר bakers
1/2 כוס מים קרים
400 גרם סוכר (2 כוסות)
1/2 כפית תמצית וניל
צינטר חלק bakers
שקית זילוף גדולה חד פעמית
1 קופסא ממרח מרשמלו לבן bakers
לציפוי השוקולד:
453 גרם שוקולד מריר לובקה 60% bakers
5 כפות שמן
שקית זילוף חד פעמית בינונית bakers
צבעי מאכל במידה ורוצים bakers
אופן ההכנה:
על הגז מניחים סיר קטן או קלחת עם מים ומחממים את המים לרתיחה.
מעל הסיר מניחים קערת נירוסטה ובתוכה מניחים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר, המים ומערבבים על אמבט אדים (בן מרי) עד אשר הסוכר נמס.
מעבירים את החלבונים לקערת המיקסר, מוסיפים תמצית וניל ומקציפים עד קבל מסה מבריקה ויציבה. מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים 3 כפות גדושות של ממרח מרשמלו ומערבבים ידנית בזהירות כדי לא לשבור את הקצף.
במידה ורוצים מוסיפים טיפת צבע מאכל לפי בחירתכם ומערבבים.
לתוך שקית זילוף אנו מכניסים את הצינטר החלק ופנימה אנו מכניסים את המסה שלנו ומזלפים דוגמאת קרמבו על הקאפקייקס.
מכניסים את הקאפקייקס למקרר ל-15 דקות לפחות.
על אמבט אדים (כמפורט בהתחלה) ממיסים שוקולד עד להמסה מלאה.
מורידים מהאש ומוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
מוציאים את הקאפקייקס וטובלים כל קאפקייקס בשוקולד עד אשר מסיימים לצפות את כל הקאפקייקס.
שומרים בקירור.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

אבקת קקאו הולנדי 500...

39.90 19.90

צינטרי פרחים 1+1 מתנ...

24.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

56.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90

צינטר חלק גדול לזילו...

15.90

קרם טרטר 25 ק"ג...

3,000.00 2,100.00

ממרח מרשמלו...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X