בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס שוקולד ללא גלוטן

מאפינס שאף ילד ואף מבוגר לא יהיה מסוגל להפסיק לאכול וגם ללא גלוטן !

המרכיבים:
150 גרם + 2 כפות קמח שקדים bakers
1 כפית תמצית שקדים bakers
150 גרם קמח אורז
115 גרם סוכר
265 גרם שוקולד טיביטה מריר 70% bakers
2 ביצים
375 מ"ל ריוויון
90 גרם חמאה מומסת
2 כפות שוקולד אייקם לבן bakers
חופן שקדים פרוסים ומולבנים
אופן ההכנה:
מחחמים תנור לחום של 210 מעלות. בקערה מערבבים את שתי סוגי הקמחים, שוקולד צ'יפס מריר וסוכר.
עושים גומה באמצע החומרים היבשים. את הביצים והריוויון טורפים במטרפה ידנית יחד ויוצקים למרכז הגומה.
מוסיפים גם את החמאה המומסת בוחשים עד לערבוב אחיד. לא לבחוש יותר מדי, בתערובת צריכים להישאר גושים. מעבירים את העיסה לתבנית מאפינג וממלאים 3/4 גובה, מפזרים מעל את השוקולד הלבן והשקדים הפרוסים.
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. משאירים את המאפינס 5 דקות בתבנית ומוציאים ומקררים על רשת צינון.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד טיביטה 70% ול...

52.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

אייקם לבן 500 גרם אי...

30.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X