בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

קאפקייקס שוקולד קפה

קאפקייקס שוקולד מריר וקפה עשיר עם קרם גאנש לבן רך ומתוק
המרכיבים:
150 גרם שוקולד מריר 72% קראה מדגאסקר bakers
37 גרם חמאה
3 ביצים מופרדות
200 גרם סוכר
1 כף קלאסיק קפוצ'ינו bakers
180 סמ"ק שמן
300 סמ"ק ריוויון
315 גרם קמח + 1 כף שטוחה אבקת אפיה bakers
60 קרם קקאו הולנדי bakers
1 קופסא טוויסטר מריר לבן bakers או קישוטי שוקולד אחרים bakers
להכנת הקרם:
מחממים 250 סמ"ק שמנת לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים 400 גרם שוקולד לבן. מערבבים עד המסה מצננים ומעבירים למקרר ללילה. יום למחרת מקציפים את הקרם הלבן עד קבלת קפת תפוחה.
אופן הכנת תערובת הקאפקייקס:
ממיסים את השוקולד והחמאה על קלחת עם מים ומעליו סיר נירוסטה (בן מרי), עד שהשוקולד נמס לגמרי, מצננים מעט.
מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר ומניחים בצד. מקציפים חלמונים עם החצי השני של כמות הסופר ומערבבים את שתי מסות הביצים יחדיו.
מערבבים יחד שמן, ריוויון, קלאסיק קפוצ'ינו, תמצית קפה ותמצית וניל. מערבבים יחדיו קמח, קקאו, אבקת אפיה ומנפים במנפת קמח. מוסיפים באיטיות למסת הביצים בהדרגה מעט מהחומריםהיבשים (הקמחים) ומעט מן השוקולד והנוזלים (ריוויון, שמן), לסירוגין עד אשר מתקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתוך עטרות מאפינס כ-3/4 גובה ואופים כ-20-30 דקות בחום של 180 מעלות. מצננים לגמרי.
מקשטים בעזרת צינטר משונן את הקאפקייקס וזורים מעל מעט פולי שוקולד בצורת קפה או לחילופין סוכר צבעוני.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

תלתלי מיני זברה 40 ג...

14.90

פניני שוקולד קראנץ ז...

17.90

שוקולד קראה 500 גרם ...

35.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X