בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס שוקולד שמנת!

קאפקייקס שוקולד עם שמנת , עשיר בטעם חמצמץ מתוק.
רכיבים:
3/4 כוס מים חמים
400 גרם קמח
1 כפית סודה לשתייה bakers
1 כפית אבקת אפיה  bakers
11/4 כפיות מלח
340 גרם חמאה
21/4 כוסות סוכר
4 ביצים בטמפרטורת החדר
11/2 כף תמצית וניל טהורה bakers
1/2 כוס ריווין
1/2 כוס שמנת חמוצה
100 גרם שוקולד לבן מומס קראה bakers
לציפוי:
1 מיכל גבינת ריקוטה/מסקרפונה 30%
100 סמ"ק שמנת מתוקה להקצפה
100 גרם שוקולד מריר 70% לובקה
1 כפית תמצית וניל bakers
קישוטי שוקולד: טוויסטר מריר לבן  bakers תלתלי שוקולד מריר  bakers
אופן ההכנה:
בתבנית מאפינס מניחים עטרות נייר או לחילופין משתמשים בתבניות סילקון .
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומנפים יחד במנפת קמח. מערבבים יחד את ריווין, שמנת חמוצה ותמצית הווניל עד קבלת מסה אחידה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר + סוכר עד קבלת תערובת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים, עד קבלת מסה אחידה.
מוסיפים במהירות איטית את השוקולד המומס. מוציאים את המסה מהמיקסר. מוסיפים למסת החמאה את הקמחים לסירוגין עם תערובת השמנת החמוצה בערבוב ידני בעזרת מרית. מחלקים לתבנית מאפינס ואופים 180 מעלות כ 15-20 דקות. מצננים על רשת צינון.
להכנת הציפוי:
במיקסר מערבבים יחד גבינת שמנת, סוכר, תמצית וניל עד קבלת תערובת תפוחה ואחידה. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל המאפינס. מקשטים בקישוטי שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

קישוטי תלתלי שוקולד ...

13.90

שוקולד לובקה 70% מוצ...

44.90 34.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X