בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס שקדים ולימון ללא גלוטן

מיני קאפקייקס בטעם שקדים לימוני. קינוח קל רך ומושלם לפסח

הסוד שלנו: מחית תפוזים וריגטו – מחית תפוזים סמיכה איטלקית עם חתיכות תפוז מסוכרות מוסיפות המון טעם ויחודיות למתכון הזה…

המרכיבים:

עטרות נייר וילטון קאפקייקס

200 גרם סוכר (1 כוס)

5 כפות מיץ לימון טרי

1 כפית מחית לימון גרוס

80 מ”ל שמנת מתוקה (1/3 כוס)

80 גרם חמאה מומסת

100 גרם קמח שקדים

1 כפית אבקת אפייה

1/8 כפית מלח

1 צנצנת מחית תפוזים וריגטו bakers

1/2 כפית תמצית תפוז טהורה

50 גרם קורנפלור

לרוטב:

1 צנצנת מחית מסטיק איטלקית bakers

1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל החומרים עד קבלת תערובת אחידה.

מחממים תנור לחום 160 מעלות. מרססים שמן על תבנית קאפקייקס, שמים עטרות נייר וממלאים את כל גובה השקע במסה. סוגרים את המכשיר ואופים כ 10 -15 דקות. (המסה יוצאת מעט שחומה – לא שחומה לחלוטין וזה בסדר), מצננים.

מאבקים במעט אבקת סוכר.

לרוטב:

מחממים יחדיו את מיץ התפוזים עם 1 כף שטוחה של מחית מסטיק עד צימצום המיץ לחצי. מצננים ומקשטים את צלחת המיני קאפקייקס.

בתאבון!!

עטרות נייר 3.17 ס"מ ...

44.90 22.45

עטרות נייר 3.2 ס"מ כ...

24.90 12.45

מחית מסטיק איטלקית...

18.90

מחית תפוזים וריגטו 2...

29.90

קורנפלור 800 גרם...

19.90 12.90

תמצית תפוז טבעית...

20.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

תבנית מאפינס 12 שקעי...

54.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X