בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס שקולד שמנת לשבועות!

קאפקייקס שוקול עם שמנת, מתאים מאוד לשבועות ובכלל לכל זמן.
רכיבים:
3/4 כוס מים חמים
400 גרם קמח
1 כפית סודה לשתייה bakers
1 כפית אבקת אפיה bakers
11/4 כפיות מלח
340 גרם חמאה
21/4 כוסות סוכר
4 ביצים בטמפרטורת החדר
11/2 כף תמצית וניל טהורה bakers
1/2 כוס ריוויון
1/2 כוס שמנת חמוצה
100 גרם שוקולד לבן מומס לובקה bakers
לציפוי:
390 גרם שוקולד לבן קראה bakers
2 כוסות שמנת מתוקה
1/4 כוס סירופ תירס bakers
אופן ההכנה:
בתבנית מאפינס מניחים עטרות נייר או לחלופין משתמשים בתבניות סילקון.
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומנפים יחד במנפת קמח. מערבבים יחד את הריוויון, שמנת חמוצה ותמצית ווניל עד קבלת מסה אחידה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר + סוכר עד קבלת תערובת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים, עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים במהירות איטית את השוקולד המומס. מוציאים את המסה מהמיקסר. מוסיפים למסת החמאה את הקמחים לסירוגין עם תערובת השמנת החמוצה בערבוב ידני בעזרת מרית. מחלקים לתבנית מאפינס ואופים 180 מעלות כ-15-20 דקות. מצננים על רשת צינון.
להכנת הציפוי:
מחממים את השמנת יחד עם סירופ התירס לסף רתיחה (עד שיש בועות מסביב לקלחת), מורידים מיד מהאש. מוסיפים את השוקולד ותמצית השוקולד ומערבבים עד קבלת מסה אחידה. מצננים ותוך כדי צינון מערבבים כל 15 דקות לערך עד שמתקבלת מסה מעט סמיכה. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל המאפינס. מקשטים במסגרת מאפינס.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

סירופ תירס 947 מ"ל...

42.90

שוקולד לובקה לבן 33%...

39.90 29.90

שוקולד קראה לבן קרם ...

31.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

תמצית וניל טהורה 100...

94.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X