בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קאפקייקס תותים

קאפקייקס וניל עם חתיכות תותים טריים בציפוי קרם תות עשיר והפעם מתכון פרווה.
רכיבים:
340 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר (1 כוס)
240 גרם קמח
1 כפית סודה לשתייה bakers
1/3 כוס קקאו הולנדי bakers
1 כוס מים רותחים
3/4 כוס חלב קוקוס
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
4 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כוס תותים חתוכים לקוביות
לציפוי:
1 מיכל שמנת להקצפה פרווה
2 מכפות גדושות אבקת קרם פטייסיר bakers
1/3 כוס חלב
1 צנצנת מחית מרמלדת אמרנה bakers
1/2 כפית תמצית פטל bakers
2 כפות סוכר
לקישוט:
פניני שוקולד קראנצץ כסף bakers
פניני כסף מטאלי bakers
אופן ההכנה:
בתבנית מאפינס מניחים עטרות נייר או לחילופין משתמשים בתבניות סילקון.
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומנפים יחד במנפת קמח. לוקחים 1/3 מכמות הקמח ומערבבים עם התותים החתוכים. מניחים בצד. מערבבים יחד את החלב קוקוס, מים ותמצית הווניל עד קבלת מסה אחידה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים מחמאה בטמפרטורת החדר + סוכר עד קבלת תערובת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים, עד קבלת מסה אחידה. מוציאים את המסה מהמיקסר.
מוסיפים למסת החמאה את הקמחים לסירוגין עם תערובת חלב הקוקוס בערבוב ידני בעזרת מרית, מוסיפים את התותים. מחלקים לתבנית מאפינס ואופים 180 מעלות כ-15-20 דקות. מצננים על רשת צינון.
להכנת הציפוי:
מקציפים את השמנת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, התמצית ואבקת קרם הפטייסיר עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את המרמלדה ומערבבים ידנית בתנועות עטיפה עד קבלת מסה אחידה' במידה ורוצים אפשר להוסיף מעט צבע מאכל ורוד.
מקשטים בקישוטי קראנץ וסוכריות פנינים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית דובדבן טהורה...

20.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

מחית אמרנה 45% פרי b...

19.90

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

פניני קראנץ כסף - גר...

24.90

פניני קראנץ בצבע כסף...

15.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X