בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קוראסון פרלינה ושוקולד

הקוראסונים הללו, קראנצ'ים מאוד בגלל האגוזים, רכים ונפלאים עם או בלי כוס קפה ליד. התמכרות אמיתית. נסו ותהנו!
רכיבים:
500 גרם + 2 כפות קמח
1/2 כוס שמן
11/4 כוס חלב
לימון גרוס bakers
1 כפית תמצית לימון טהורה bakers
11/2 כפית שמרים יבשים bakers
1 חבילה מקלות קוראסונים ולרונה bakers
מזרה שוקולד מאורך bakers
סוכר גבישי לבן או סוכר גבישי בטעם אגוזים bakers
1 קופסא פרלינה ולרונה bakers
1 חבילה ברס טחינה עדינה bakers
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר. מערבבים מעט עד קבלת אבקה אחידה. מוסיפים בהדרגה את המים והשמן עד לספיגה מוחלטת. ממשיכים ללוש כ-7 דקות עד שהבצק נפרד משולי הקערה. מקמחים מעט ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים באמצעות מערוך קוראסונים או סכין.
בכל משולש מורחים בערך כפית פרלינה, מעל מפזרים מעט ברס, מניחים מקל שוקולד ולרונה בתחתית הקוראסון, מגלגלים פעם אחת את הבצק מעל ומניחים מקל נוסף ומגלגלים עד קבלת קוראסון. חוזרים על פעולה זאת עם כל המשולשים ועם כל הבצק. מתפיחים עד הכפלת הנפח.
מורחים מעל ביצה טרופה עם 1 כפית מים ומקשטים במזרה שוקולד וחלק מהקוראסונים ניתן לקשט בסוכר גבישי.
מניחים את הקוראסונים עם רווחים ביניהם ואופים 170 מעלות כ-20-30 דקות עד השחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

ברס 500 גרם...

44.90

פרלינה לוז 500 גרם V...

75.90

פרלינה 50% לובקה - ג...

59.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

27.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

מזרה שוקולד 300 גרם...

17.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

סוכר גבישי בטעם אגוז...

17.90

סוכר גבישי 250 גרם...

17.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X