בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קוראסון פרלינה ושוקולד

הקוראסונים הללו בטעם אגוזי עם שוקולד מריר ואיכותי של ולרונה, רכים ונפלאים עם או בלי כוס קפה ליד. התמכרות אמיתית. נסו ותיהנו!
רכיבים:
500 גרם + 2 כפות קמח
1/2 כוס שמן
11/4 כוס חלב
לימון גרוס bakers
1 כפית תמצית לימון טהורה bakers
11/2 כפית שמרים יבשים bakers
1 חבילה מקלות קוראסונים ולרונה bakers
סוכר גבישי אגוזי לוז bakers
1 קופסא פרלינה ולרונה או פרלינה לובקה (מחית אגוזים 50%) bakers

חבילה מזרה שוקולד מריר bakers
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר. מערבבים מעט עד קבלת אבקה אחידה.
מוסיפים בהדרגה את המים והשמן עד לספיגה מוחלטת. ממשיכים ללוש כ 7 דקות עד שהבצק נפרד משולי הקערה. מקמחים מעט ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים באמצעות מערוך קוראסונים או סכין.
בכל משולש מורחים בערך כפית פרלינה, מניחים מעליו מקל שוקולד ולרונה בתחתית הקוראסון, מגלגלים פעם אחת את הבצק מעל ומניחים מקל נוסף ומגלגלים עד קבלת קוראסון. חוזרים על פעולה זאת עם כל המשולשים ועם כל הבצק. מתפיחים עד הכפלת הנפח.
מורחים מעל ביצה טרופה עם 1 כפית מים ומקשטים במזרה שוקולד (חלק מהקוראסונים ניתן גם לקשט בסוכר גבישי).
מניחים את הקוראסונים עם רווחים ביניהם ואופים 170 מעלות כ 20- 30 דקות עד השחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

תמצית לימון טבעית...

20.90

סוכר גבישי בטעם אגוז...

17.90

פרלינה 50% לובקה 500...

79.90 49.90

פרלינה ולרונה 250 גר...

44.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X