בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קוראסון שוקולד בקלי קלות

אני יודעת שקוראסונים אמיתיים עושים מבצק שמרים כרוך עם שכבות של חמאה ומנוחות.. אבל לפעמים בא לי משהו פשוט ורך וטעים בלי יותר מידי עבודה, ולא לפי החוקים, אז בשביל זה הנה מתכון קל וטעים 🙂

הרכיבים:

250 גרם חמאה
10 גרם שמרים יבשים bakers
500 גרם קמח
20 מ"ל חלב
80 גרם סוכר
4 ביצים
1 כפית מלח מחוקה
1 כפית תמצית ווניל bakers
1/2 כפית לימון גרוס bakers
לגילגול הקוראסון: מקלות קוראסונים ולרונה bakers או מקלות שוקולד לובקה bakers
מערוך קוראסונים bakers
מקלות שוקולד חלב bakers (אם לא רוצים מריר)

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שמים את הקמח מנופה, מלח וסוכר ומערבבים. מוסיפים בצד ימין את השמרים ומתחילים ללוש עם וו לישה. כשמתגבש מעט בצק מוסיפים ביצים חלב, תמצית, לימון גרוס וחמאה עד אשר החמאה מתאחדת בבצק.
שמים בקערה מקומחת. עוטפים בשקית או ניילון נצמד רופף מעט. מקררים לילה.
מרדדים את הבצק, חותכים עם מערוך קוראסונים או חותכנים למשולשים למי שאין מערוך.
שמים מקל שוקולד בקצה הרחב ומגלגלים גילגול וחצי ושמים עוד חצי מקל שוקולד ומגלגלים עד הסוף.
מברישים בביצה מעורבבת עם 1/4 כפית מים ואופים בחום של 170 מעלות כ 15-20 דקות.

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

מערוך קוראסונים...

109.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

מקלות קוראסונים חלב ...

14.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

18.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

27.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X