בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קוראסון שוקולד גרנולה ואגוזים ללא סוכר

קוראסונים פריכים בעלי שכבות של בצק מזכירות מרקם של בצק עלים, ממולא בקרם טופי, רוזמרי עם אגוזים וגרנולה, תענוג אמיתי! והכל הכל ללא סוכר!
רכיבים:
350 גרם קמח
200 גרם שמנת חמוצה 9%
200 גרם חמאה רכה (בטמפרטורת החדר)
100 גרם תחליף סוכר bakers
1/2 כפית תמצית וניל טהורה bakers
גרידת לימון מלימון אחד
למילוי:
250 שוקולד מריר ללא סוכר ICAM מומס מעורבב עם 50 גרם חמאה מומסת
150 גרם שיבולת שועל טבעית לא ממותקת
150 גרם גרנולה מלאה לא ממותקת
150 גרם פקאן טבעי
70 גרם אגוזי מלך טבעי

אופן הכנת הבצק:
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר שעתיים.
להכנת המילוי:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים יחד את הגרנולה המלאה והשיבולת שועל ואופים בתנור כ-20 דקות עד שהגרנולה מעט משחימה. מצננים לגמרי.
טוחנים את האגוזים והפקאנים במעבד מזון למרקם גס ומוסיפים לגרנולה.
לקערה אחת מעבירים חצי ממחית השוקולד מתערובת האגוזים והגרנולה, ומערבבים לקבלת תערובת הומוגנית.
לקערה השנייה מעבירים חצי ממחית שוקולד ואת שארית תערובת הגרנולה והאגוזים ומערבבים לקבלת תערובת הומוגנית.
מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים בעזרת מערוך קוראסונים או באמצעות סכין.
חורצים במרכז התחתון של כל משולש פתח קטן עם סכין ומורחים את המלית על כל שטח המשולח ומגלגלים קוראסון ומגלגלים את הקוראסונים.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-20-30 דקות עד להשחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

שוקולד מריר 61% ללא ...

37.90

תחליף סוכר 400 גרם...

23.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X