בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קינוחי ג'לי פירות

במיוחד לבקשת יהודה כהן בקבוצה שלנו: הכל על אפייה בפייסבוק, מתכון לקינוחי כוסות ג'לי לפסח ובכלל כשמתחשק משהו טעים
28 גרם ג'לטין דגים bakers
2/3 1 כוסות (400 מ"ל) מים
3 כפות סוכר
3 טיפות צבע מאכל bakers (לא חייב)
1 אננס קפוא מופשר
1/2 דובדבן קפוא מופשר
1 כף מחית דובדבן 70% פרי bakers
כף שרי מניה bakers

אופן ההכנה
חותכים את הפירות לקוביות קטנות.
מערבבים בסיר קטן את הג'לטין, המים והסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, ומבשלים עד שהג'לטין והסוכר נמסים לחלוטין.
מוסיפים את צבע המאכל והשרי מניה ומערבבים.
יוצקים את התערובת לכוסות קינוחים, מוסיפים פנימה את הפירות ומכסים בנוזל. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות, להתייצבות.
רעיונות לעיצוב:
ניתן להכין את המסה ולחלק ל 2 חלקים, לכל חלק לשים פרי אחר וצבע אחר.
לשים כוס קינוח שוכבת באלכסון במקרר מספר דקות עד התגבשות ואז לשפוך את הנוזל עם הפרי והצבע השני בצד השני ולקרר ואז יוצרים כוסות קינוחי עם דוגמא יחודית ומדליקה.

בתאבון!!

מחית שרי מניה 250 גר...

59.90 39.90

מחית/מלית דובדבנים 7...

34.90 24.90

אבקת ג'לטין דגים 50 ...

19.90 9.90

ג'לטין דגים 150 גרם...

39.90 24.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X