בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קראנץ פרג ושקדים

המתכון מתאים 2 שתי תבניות אינגליש, יש להכפיל את הכמות במידה ורוצים להכין יותר.

רכיבים:
200 גרם קמח
3 כפות סוכר
1 כפית שמרים יבשים bakers
1 כפית לימון גרוס bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
2 ביצים
1 כף חלב
100 גרם חמאה
1/2 כפית מלח

לסירופ סוכר:
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית תפוזים טהורה bakers
מברשת צפופה להברשת הסירופ

למלית:
2 כפות קרם שקדים איכותי bakers
4 כפות גדושות מחית פרג איכותית bakers
3 מחית קרמל bakers

אופן ההכנת הבצק:
לסירופ הסוכר:
בקלחת שמים את הסוכר והמים ומרתיחים עד להמסת הסוכר לחלוטין. מורידים מהאש ומוסיפים תמצית.

בקערת מערבל שמים קמח מנופה + שמרים ומערבבים היטב.
מתחילים את פעולת המערבל עם וו לישה, ומוסיפים בהדרגה את גרידת הלימון, תמצית הוניל, הביצים, החלב והמלח. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד קבלת תערובת אחידה ומעט דביקה. מקררים ללילה במקרר. מרדדים את הבצק.
מורחים 2 כפות מחית שקדים ומעל 2 כפות מחית קרמל ומעל מורחים 4 כפות גדושות מחית פרג.
מגלגלים לרולדה. חותכים ל 2 חלקים ויוצרים צמה. אופים בחום של 170 מעלות 40-35 דקות.
15 דקות לערך אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור מברישים בסירופ הצונן שלנו עם מברשת סמיכה כ 4-5 הברשות.

בתאבון!

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

מחית פרג משובחת 500 ...

19.90 12.90

תמצית תפוז טבעית...

20.90

קרם/מלית שקדים איכות...

39.90 24.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

מחית קרמל 250 גרם - ...

26.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X