בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קראנץ קינמון וקוקוס

המרכיבים:
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים bakers
100 גרם מחמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
5 גרם מלח
100-150 סמ"ק מים
1/2 כפית משחת וניל טבעי bakers
1 כפית לימון גרוס bakers
1 כפית משפר אפיה לשמרים bakers
1 קופסא מחית קינמון bakers
1 קופסא מחית קוקוס bakers
1 קופסא פנינים ולרונה bakers
1 קופסא אגוז לוז מולבן גרוס גס
אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, סוכר, מלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה ביצים, מים, משחת וניל, אבקת וניל טחון וחמאה ולשים עד שהתערובת נפרדת מהדפנות.
מניחים בקערה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק ל-2.
מרדדים כל בצק לעלה שטוח ומורחים מעל שכבה של מחיות קוקוס ומעליה שכבה דקה של מחית קינמון, מפזרים מעל אגוזי לוז מולבנים גרוסים גס. מגלגלים לסגירה. לוחצים מעט על הבצק חותכים עם סכין באמצע הבצק ואורכו וצרים צורת צמה. מחלקים לשניים ומניחים בתבנית אינגליש 35 ס"מ. עושה את אותה פעולה עם הבצק הנוסף מתפיחים חכצי שעה עד הכפלת הנפח. מורחים ביצה טרופה מעל ומקשטים במזרה שוקולד פניני ולרונה, אופים 170 מעלות כ-15 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

משפר אפיה לשמרים 500...

23.90

מחית קינמון 500 גרם...

9.90

מחית קוקוס 500 גרם...

13.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X