בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

רוגעלך פיסטוק ושוקולד לבן

המרכיבים:
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים bakers
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
5 גרם מלח
100-150 סמ"ק מים
1/2 כפית וניל טחון טבעי bakers
1/2 כפית משחת וניל טבעית bakers
1 כפית גרידת לימון
2 צנצנות מחית פיסטוק טהורה 100% bakers
150 גרם שוקולד לבן לובקה bakers
100 גרם חמאה
אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, סוכר ומלח ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה ביצים, מים, משחת וניל, אבקת וניל טחון וחמאה ולשים עד שהתערובת נפרדת מדפנות.
מניחים בקערה עד להכפלת הנפח.
מרגגים את הבצק לרצועה ארוכה ומורחים על כולה 11/2 צנצנות מחית פיסטוק, מקפלים את הבצק אחד על השני ומניחים למנוחה כ-15 דקות מכוסה במגבת ומאובק בקמח.
מרדדים שוב את הבצק ומורחים על כולו שוקולד לבן מומס מעורבב עם חמאה. מקפלים את הבצק לשניים ומשהים למנוחה מאובק בקמח כ-15 דקות
בעזרת מערוך קוראסונים או בסכין חותכים משולשים ומגלגלים לרוגלעך. משהים להתפחה כחצי שעה עד שהנפח מכפיל את עצמו.
מורחים בביצה ואופים 170-180 מעלות כ-15-20 דקות עד להשחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X