בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

רוגעלך פרלינה

רוגעלך ונילים מתוק שבכל מקרה לא ישרוד זמן רב אצלכם במטבח..
בצק שמרים וניל מתוק ממולא בקרם אגוזים 50% איכותי עם ליבה שוקולדית מרירה ונהדרת. אין יותר טוב מזה.. 🙂

המרכיבים:
500 ג' קמח
1 כף שמרים יבשים bakers
100 ג' חמאה
100 ג' סוכר
2 ביצים
5 ג' מלח
100-150 סמ"ק מים.
1/2 כפית אבקת וניל טחון טבעי bakers
1/2 כפית משחת וניל טבעית bakers
1 כפית גרידת לימון
1 קופסא מחית פרלינה לובקה bakers
100 גרם חמאה
1 קופסא מזרה שוקולד bakers
1 חבילה מקלות קוראסונים ולרונה bakers

אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח, שמרים, סוכר, מלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה ביצים, מים, משחת וניל, אבקת וניל טחון וחמאה ולשים עד שהתערובת נפרדת מהדפנות. מניחים בקערה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל שני חלקים.
מרדדים חלק אחד של הבצק ומורחים על חציו 3-4 כפות גדושות מחית פרלינה. מקפלים את החלק שלא מרחנו פרלינה על הבצק עם פרלינה. משאירים למנוחה כ 15 דקות מכוסה במגבת ומאובק בקמח.
מרדדים שוב את הבצק ומורחים על חציו שוב פרלינה ושוב מקפלים את הבצק לשניים ומשהים למנוחה מאובק בקמח כ 15 דקות.
חותכים את הבצק למשולשים בעזרת מערוך קרואסונים (ניתן למצוא אצלנו ברשת ) או בעזרת סכין ומניחים בחלק התחתון של המשולש מקל קרואסון ומגלגלים לצורת קרואסון. שמים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים עד הכפלת נפח.
מברישים בעדינות בביצה טרופה עם מעט מים. מפזרים מזרה שוקולד.
אופים 170-180 מעלות כ 15-20 דקות עד להשחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

מקלות קוראסונים חלב ...

14.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

27.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

פרלינה 50% לובקה - ג...

59.90

מזרה שוקולד 300 גרם...

17.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X