בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

רוגעלך שוקולד חלבה

קרואסונים או רוגלך תקראו לזה איך שתרצו… זה בכל מקרה לא ישרוד זמן רב אצלכם במטבח..
בצק שמרים שוקולד מריר ממולא בקרם חלבה איכותי עם ליבה שוקולדית מרירה ונהדרת. אין יותר טוב מזה.. 🙂

המרכיבים:
400 ג' קמח
100 גרם קקאו ולרונה bakers
1 כף שמרים יבשים bakers
100 ג' חמאה
100 ג' סוכר
2 ביצים
5 ג' מלח
100-150 סמ"ק מים.
1/2 כפית אבקת וניל טחון טבעי bakers
1 כפית לימון גרוס איטלקי bakers
1 קופסא מחית חלבה bakers
100 גרם חמאה
1 קופסא סוכר גבישי bakers
1 חבילה מקלות קוראסונים ולרונה bakers

אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח, קקאו, שמרים, סוכר, מלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה ביצים, מים, אבקת וניל טחון וחמאה ולשים עד שהתערובת נפרדת מהדפנות. מניחים בקערה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל שני חלקים.
מרדדים חלק אחד של הבצק ומורחים על חציו 3-4 כפות גדושות מחית חלבה bakers. מקפלים את החלק שלא מרחנו פרלינה על הבצק עם חלבה bakers. משאירים למנוחה כ 15 דקות מכוסה במגבת ומאובק בקמח.
מרדדים שוב את הבצק ומורחים על חציו שוב חלבה bakers ושוב מקפלים את הבצק לשניים ומשהים למנוחה מאובק בקמח כ 15 דקות.
חותכים את הבצק למשולשים בעזרת מערוך קרואסונים (*ניתן למצוא אצלנו ברשת ) או בעזרת סכין ומניחים בחלק התחתון של המשולש מקל קרואסון ומגלגלים לצורת קרואסון. שמים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים עד הכפלת נפח.

מברישים בעדינות בביצה טרופה עם מעט מים. מפזרים סוכר גבישי.
אופים 170-180 מעלות כ 15-20 דקות עד להשחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

משפר אפיה לשמרים 1 ...

42.50

ממרח חלבה 1 ק"ג...

22.90

גרגירי וניל טחון טהו...

27.90

סוכר גבישי 250 גרם...

17.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

27.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X