בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

רולדה במילוי קרם פיסטוק

לבקשת יהודה בקבוצה שלנו: ממלכת האופים הכל על אפייה להלן מתכון לרולדה במילוי קרם פיסטוק 
רכיבים:
107 גרם חלבונים
71 גרם סוכר
159 גרם ביצים
2 כפות גדושות מחית עוגיות בישקוטינו bakers
159 גרם קמח שקדים bakers
71 גרם אבקת סוכר bakers
31 גרם קמח T55 bakers
1/2 כפית תמצית אגוזים טהורה bakers
תבנית 30*40 bakers

למילוי:
1 חבילה קרם פיסטוק bakers
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית תמצית ווניל bakers
11/2 כף אבקת קרם פטייסיר bakers
1 כפות סוכר

אופן הכנת הרולדה:
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר.
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים ביצים בישקוטינו ומקציפים מעט ועוצרים את פעולת המיקסר.
מוסיפים קמח וקמח שקדים ואבקת סוכר ותמצית ומערבבים במרית עד איחוד.

על תבנית בגודל 40.*30 שמים נייר אפייה, שופכים את המסה ואופים 190 מעלות כ 10 דקות.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת. משחררים את נייר האפייה. מצננים לחלוטין.

למילוי:
מקציפים שמנת מתוקה עם קרם פטייסיר וסוכר עד קבלת קצף יציב אך לא קשה. מוסיפים 4 כפות גדושות של מחית פיסטוק לאחר אפייה,
מורחים את המלית על הרולדה ומגלגלים. מקררים לילה במקרר או לפחות 4 שעות.
מקשטים באבקת סוכר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

תמצית אגוזי לוז טהור...

24.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

תבנית אמייל 42*29 Ze...

129.90

מחית ביסקוטינו...

18.90

קרם פיסטוק 500 גרם...

59.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X