בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

שמרים מדגאסקר במלית פירות יער ופיסטוק

עוגת שמרים במלית פירות יער ופיסטוק ללא צבעי מאכל עם בצק וניל מדגסקאר …

רכיבים:

1 קילו קמח

10 גרם מלח

100 גרם סוכר

15 גרם סוכר אינוורטי bakers

25 גרם שמרים יבשים bakers

250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

280 גרם מים

280 גרם חלב

1/2 כפית משחת ווניל bakers

1/2 כפית תפוז גרוס bakers

30 גרם גלוטן bakers

1 צנצנת (250 גרם) מחית פירות יער איטליה bakers

2 כפות מחית פיסטוק 100% bakers

2 כפות אבקת פירות יער טחון איטליה bakers

1 קופסא מחית קרם פטייסיר bakers

תבנית אינגליש לחם מתכוננת זינקר bakers

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר שמים את כל החומרים היבשים כולל מלח ושמרים (לא כולל מקלות שוקולד ושמרים). שמים בפינת הקערה את הנוזלים ולשים הכל בוו לישה. מעבדים ומוסיפים בהדרגה את החמאה. לשים היטב את הבצק. מתפיחים עד הכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק לכדורים.

מוציאים 5 חתיכות בצק לבן. מרדדים, ממלאים בקרם פטייסיר ומגלגלים לכדור.

5 כדורים צובעים באבקת פירות יער ומוסיפים לכל כדור בערך כף מחית פירות יער. מגלגלים בזהירות לעיגול.

 מוציאים 5 כדורים נוספים ומערבבים עם כל כדור עם 1 כפית מחית פיסטוק 100% ולשים עד קבלת בצק אחיד. שמים למנוחה כ 10 דקות.

שמים בתבנית האינגליש בצורה רנדומלית את הכדורים. משתדלים שלא יהיו כדורים באותו צבע באותו מקום בתבנית. אופים 180 מעלות כ 30-40 דקות.

מברישים בכ 1/4 1/2 כוס סירופ סוכר.

סירופ סוכר:

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

1 כפית תמצית ליים טהורה bakers

1/2 כפית לימון גרוס bakers

מבשלים על האש עד אשר הסוכר נמס לגמרי.

מצננים לפני הברשה על הבצק.

בתאבון !

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית פירות יער איטלק...

59.90 44.90

פיסטוק 100% פרי 100 ...

39.90 29.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90

סוכר אינוורטי (טרמול...

19.90 9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X