בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

שמרים שוקולד- קוקוס מסטיק

עוגת שמרים בטעם חטיף קוקוס אדום, כזה שגדלנו עליו מילדות, פשוט ממכר ….
אני תמיד מכינה את הבצק הזה בכמות כפולה ומקפיאה ומפשירה ואופה כשמתחשק לי עוגה בלי חשק להכין. (למרות שזה די נדיר שאין לי חשק לאפות…)
* טיפ שלי בתחתית הדף
רכיבים:
522 גרם קמח
1/2 כוס שמן
11/4 כוס חלב
גרידת לימון
1 כפית תמצית פטל טהורה bakers
11/2 כפיות שמרים יבשים bakers
1 קופסא קלאסיק תפוז bakers
1 קופסא מלית קוקוס bakers
1/2 כפית מחית מסטיק איטלקית bakers
1 חבילה מקלות שוקולד מריר ולרונה bakers
1 סוכר גבישי פטל bakers

אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר. מערבבים מעט עד קבלת אבקה אחידה.
מוסיפים בהדרגה את המים, תמצית פטל, קלאסיק תפוז, גרידת לימון, החלב והשמן עד לספיגה מוחלטת.
ממשיכים ללוש כ 7 דקות עד שהבצק נפרד משולי הקערה.
מקמחים מעט ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
שתי חלקים אפשר למלא במליות שונות ולשים במקפיא ואפשר גם להקפיא ואחרכך להפשיר במקרר לילה ולמלא שוב.

מרדדים את הבצק, מורחים 3 כפות גדושות מחית קוקוס על הבצק, מטפטפים מעל מחית מסטיק , מישרים בפלטה. מניחים צמוד אחד לשני מקלות קוראסונים לכל אורך הגליל. מגלגלים 2 גלגולים ושוב מניחים מקלות שוקולד ומגלגלים את הרולדה עד תומה. מתפיחים עד הכפלת נפח, מברישים בביצה.
מפזרים מעל סוכר גבישי פטל.
אופים בחום של 170-180 מעלות כ 35-40 דקות.

טיפ שלי –
בעבודה עם שמרים אנו תמיד יכולים להכין את העוגות ולהניח בתוך תבנית
אינגליש ולהכניס למקפיא. יום לפני שרוצים לאפות מפשירים בטמפרטורת
החדר עד הכפלת נפח העוגה, מברישים בביצה ואופים.

במידה ורוצים להגיע להפשרה מהירה יותר – מכניסים את העוגה הקפואה לתנור
מחומם בחום 50 מעלות עד הפשרה והכפלת נפח ואופים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית קוקוס 500 גרם...

13.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90

סוכר גבישי בטעם פטל ...

15.90

מקלות שוקולד לקוראסו...

27.90

מחית מסטיק איטלקית...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X